Afgelopen dinsdag zat er een heel mooi doosje in de post! Nu wachten… want zaterdag is het pas uitpakdag! #duurtlang

Eindelijk is het zaterdag, nouja… het is vrijdagavondlaat… 0:08 uur. Dus eigenlijk mag ik nu officieel mijn swappakketje openen. Toch ga ik maar naar bed, want ik kan nu geen goede foto’s maken… “Morgen” is mijn schoonvader jarig, dus mijn pakje gaat gewoon mee, en ik zal het ’s middags in de tuin uitpakken…

 

Ohhhh… zo spannend… Ik schuif voorzichtig alle kadootjes eruit. Alles is heel mooi ingepakt. Ik zie dat er ook iets voor Belize bij zit, super lief! Ik maak een klein sprongetje van vreugde.

1. Daar gaan we… het eerste kadootje… Ohhh een lekker recept! Ik looooove aardbeien, dus dit ga ik zeker eens proberen binnenkort!

2. Een mooi zakje, met mooie labels! Handlettering én brushlettering, jaja! Goed bezig geweest

3. Ohja, ik moet het kaartje nog lezen! Dankjewel Lieve Judith, ik ben nu al blij! Ook met die glitterpen!

4. Aahhhh… en je dochters naam in een kadootje scoort altijd punten, toch. Deze krijgt een mooi plekje op haar nieuwe kamer straks.

5. Een fijn tapeje en mooooooie letters.

 

6. Deze kaarten! Goede techniekjes gebruikt, die ik zelf nog niet optimaal beheers! Erg mooi…. Die teksten & de flamingo! Schot in de roos.

7. Ik maakte dit kadootje open en riep keihard YES! Toevallig deze week nog in een winkel naar deze kaart gevraagd. De poster hing er aan de wand, maar de kaarten waren uitverkocht. Deze komt dus zeker weten aan de muur te hangen op mijn hobbykamer! Helemaal blij mee!

8. Ooooooooh, Judith, volgens mij heb je mij echt helemaal doorgelicht. Of heb ik deze quote zelf opgegeven? Ik weet het niet meer #zwangerschapsdementie. Maar goed, het past perfect en ik ben er heel blij mee! Nog eentje voor op m’n hobbykamer dus.

9. Wat lief, nog een extra kadootje! Een tof notitieboek. Lekker oefenen met letteren dus!

10. Tadaaaaaa alle kadootjes samen!

 

Ik roep Belize, want nu mocht zij ook eindelijk een kadootje uitpakken. Helemaal blij!

Dankjewel Judith voor de mooie kadootjes! Alles bij elkaar een heel fijn swappakketje!
Ik zag dat jouw pakketje gemaakt is door Anouk, zo maken we met z’n drieën het cirkeltje rond!

Dankjewel Danielle en Tessa voor de goede organisatie! Het was weer een leuke tweede editie!

Pin It on Pinterest

Share This