Gisteravond was het dan zover: de uitpak avond van Swap Local – 2e editie, met als thema “zin in zomer”. Eén van de deelneemsters is zo gastvrij geweest om ons allemaal te ontvangen en heeft voor heerlijke zomerse versnaperingen gezorgd. Een foto impressie van deze gezellige avond volgt nog. 

Hiernaast lees je de info die mijn swapmaatje heeft opgegeven. De “regels” van deze swap vind je hier terug.
Nu laat ik jullie zien wat de inhoud van mijn pakketje was.

Naam: Chrisje
Leeftijd: 31
Instagram: Snoeszie
Dit vind ik leuk: Scandinavisch design, modern, handlettering.
Hier houd ik echt niet van: Ik vind alles leuk 🙂
Over mij: moeder van twee jongens (2 jaar en 4,5 maand)
Hobby’s en interesses: Interieur, tuin, knutselen, naaien creatief bezig zijn.

1. Zomerse onderzetters [2 foto’s] – Bamboe onderzetters (Action), met witte posca markers heb ik hier zomerse teksten op geletterd.

 

2. Poster met Deense tekst [3 foto’s] – Deze poster heb ik zelf op de computer ontworpen. Voor het woord “Hygge” heb ik gekozen voor een handlettering-lettertype (Wanderust Letters). Krijgt vast een mooi plekje in het nieuwe huis.

3. Fruitwater recepten [3 foto’s] – Op de computer heb ik fruitwaterrecepten verzameld en uitgeprint. Het papier in smalle strookjes gesneden en gelamineerd. Met een ringetje door het gaatje wordt het een handige waaier. Twee mason-jar glazen (Action) maken dit kadootje compleet. Eén glas heb ik gevuld met aardbeien en de andere met takjes basilicum; ingredienten voor één van de recepten.

4. Toys for the boys [5 foto’s] – Chrisje heeft twee zoontjes, dus ik wilde ook graag een kadootje voor hen erin doen. Voor de oudste van 2 maakte ik zelf deze houten camera. De achterkant is beschilderd met schoolbordverf, dus daar kan hij ook lekker op krijten. Voor de jongste heb ik een leuk badspeeltje ingepakt. De fotocamera en het waterspeeltje passen ook helemaal in het zomer-thema, vind je ook niet?

Tijd om alles in te pakken!

[5 foto’s]

Ik ben dol op kadootjes die mooi ingepakt zijn. Meestal maak ik alles ook voorzichtig open zodat ik de allermooiste papiertjes en strikjes gewoon kan hergebruiken.

Om de kadootjes in te pakken heb ik de volgende materialen gebruikt:

  • Plastic folie, wit met zwarte stippen (recycled)
  • Bruin inpakpapier met blaadjes/veren print (Action)
  • Envelopjes van kraftpapier met strepen en sterren opdruk (recycled)
  • Papieren tasje, zwart/wit (Action)

De lintjes en strikjes heb ik in de loop der tijd verzameld, sommigen heb ik gekocht (geen idee meer waar) en sommigen heb ik bewaard van een kadootje wat ik ooit zelf heb gekregen. Tenslotte heb ik alle kadootjes voorzien van een leuke sticker, of label. De zwarte schoolboard-sticker, hartjes sticker met camera en houten ananas zijn allemaal afkomsting van Action. De papieren tags kocht ik via Imakin en de gestreepte washitape kocht ik bij Hema (Amsterdam Blondie). Bij Action vond ik tevens de rode slingers die ik als opvulling gebruikte.

Strikje erom!

[5 foto’s]

Alle kadootjes stopte ik in een handige opbergdoos (Action) met nog wat extra slingers – in zomerse kleurtjes – om de doos te vullen.

Met een stuk touw strik ik de doos dicht en een kaartje erop maakt het geheel af!

Bij Hema kocht ik deze kaart “Hello” met tropische bloemen, om nog wat toelichting op te schrijven. De houten appel & peer bestelde ik bij Leuke Lintjes.

Pin It on Pinterest

Share This