Eindelijk is het dan zover: de tweede editie van Swap Local Elst! Voordat je je kunt aanmelden, kun je [hier] meer lezen over de aller eerste editie, die ik een half jaar geleden organiseerde.

Ben je al bekend met swappen of deed je al mee met die eerste editie?
Meld je dan maar snel aan.

De praktische info

Inschrijven: 1 mei t/m 14 mei (Maximaal 10 deelnemers, dus wees er snel bij).
Verdelen van de namen: 15 of 16 mei
Uitpakavond: halverwege juni (voorstel: vrijdag avond 16 juni)

Inhoud swap: Iedereen maakt een pakketje van vier kadootjes. Je koopt, pimpt of maakt. En dan pak je de kadootjes zo mooi mogelijk in. Stop alles samen in een doos, kaartje erbij, inpakken en je bent klaar voor de uitpakavond!
Deze keer heb ik er een thema aan gekoppeld. Het thema luidt “ZIN IN ZOMER”. Dit mag je zo breed interpreteren als je zelf wilt.

Kosten: Die bepaal je in principe zelf. Ik stel voor om een budget van rond de € 5,- te hanteren – meer mag altijd. Je kunt kadootjes kopen, tweedehands spulletjes pimpen, of zelf maken. Wees vooral creatief. Met weinig dure spullen kun je meestal erg verrassende kadootjes maken.
Je hoeft het pakket niet op te sturen, dus er zijn geen verzendkosten. Wel gaan we bij een van de deelnemers thuis uitpakken. Neem je € 1,- mee voor de gastvrouw?

Voorpret en inspiratie

De voorpret is al de helft van de fun. Misschien wel meer dan de helft! Deel je voorpret foto’s via instagram met de hashtag #swaplocalelst. Houd ook mijn account in de gaten @kameleonknutselt ik zal proberen de komende tijd wat voorbeelden delen ter inspiratie. Verklap niet teveel over je swapmaatje, want dan gaat de verrassing eraf.
Heb je geen instagram? Ook op de facebookpagina van kameleonknutselt kun je foto’s in het album plaatsen. Ook daar zal ik voorbeelden delen voor extra inspiratie.

LET OP

Je krijgt na aanmelding een bevestiging van mij. En op 15 of 16 mei ontvang je een email met de info van je swapmaatje. Heb je een van de twee mails niet ontvangen (check je spamfolder)? Neem dan even contact met mij op ( via swaplocal@kameleonknutselt.nl )

Ohja, door deel te nemen ga je akkoord met de regels die hieronder, dat is logisch toch 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Aanmeldformulier Swap Local Elst

[ je kunt je niet meer aanmelden voor deze swap ]

Belangrijk
Om mee te kunnen doen, gelden een aantal regels, het is belangrijk dat je die eerst leest.

 • Deelname vanaf 18 jaar. Vermeld je leeftijd bij de inschrijving. Vul overigens alle gegevens volledig en naar waarheid in.
 • Geef bij de inschrijving aan wat je voorkeuren zijn door de vragen te beantwoorden. Je swapmaatje kan hier dan zoveel mogelijk rekening mee houden.
 • Een van de voorwaarden van deelname aan Swap Local is dat je uit de regio komt. Swap Local Elst zal een uitpakavond plannen in Elst, bij een van de deelnemers thuis.
 • Extra leuk om te zien wat je maakt via instagram. Heb je een actief en open Instagram-account? Noem deze dan in het aanmeldformulier. Dat is trouwens ook een manier om je swapmaatje een goed beeld te geven van wie je bent en wat je leuk vindt.
 • Laat niet al weten wie je als swapmaatje hebt. Dat mag je doen IN het pakketje. Stop er bijvoorbeeld een leuke kaart bij zodat dat pas tijdens het uitpakken onthuld wordt. Vergeet dan ook niet je Instagram-accountnaam te vermelden. Het plaatsen van voorpretfoto’s juichen we alleen maar toe, maar pas dus op dat je niet te veel verraadt.
 • Je maakt dus een pakketje van vier kadootjes.
 • Thema van deze tweede editie is ‘Zin in zomer’.
 • Meer info over het budget is hierboven vermeld.
 • Wanneer je door omstandigheden niet tijdig je pakketje kunt afmaken, dan geef je dit door aan de organisatie. Ook wanneer je niet op de uitpakavond kunt zijn.
 • Kameleonknutselt zal waar nodig zoveel mogelijk helpen wanneer er toch iets mis dreigt te gaan, maar neemt geen enkele verantwoordelijkheid.
 • Stuur voor vragen, klachten e.d. bij voorkeur een e-mail naar swaplocal@kameleonknutselt.nl.
 • Je inschrijving wordt zo snel mogelijk per e-mail bevestigd, wacht daar dus even geduldig op. Alle inschrijvingen moeten worden gecontroleerd.
 • De organisatie van deze swap houdt zich het recht voor om zonder opgave van reden personen uit te sluiten van deelname en inschrijving op elk moment te sluiten.

#swaplocalelst

Pin It on Pinterest

Share This