Kadootjes inpakken, dat is een van de redenen dat swappen zo leuk is! Iedereen doet altijd erg zijn best om de kadootjes – of ze nu groot zijn of juist heel klein – bijzonder in te pakken…

Ook hiervoor kun je heel veel ideetjes doen op pinterest. Zelfs als je geen inpakpapier in huist hebt kun je er met kranten of magazines een toffe look aan geven. Ik heb eigenlijk altijd wel inpakspulletjes in huis. Mooie papiertjes, strikjes, lint, labels, clips, stickers, touw, tape, noem maar op.

img_3710

Ik heb nog niet alle kadootjes af, maar wát ik af heb heb ik inmiddels ook ingepakt. Bij Xenos liep ik een set met drie rollen kadopapier tegen het lijf. De eerste vind ik echt heel mooi, met een verloop van roze naar geel. Het papier is helaas super dun, scheurt snel, dus ik heb het samen met transparante folie ingepakt. Zo ziet het het nog net wat sjieker, toch?

Uit dezelfde set komt het papier met de confetti opdruk. Die gebruikte ik voor mijn tweede kadootje… (I know, er steekt wat uit.)

Om mijn kadootjes extra vrolijk te maken heb ik ze versierd met een soort van confetti-slinger. Super leuk, en eigenlijk ook best makkelijk zelf te maken. Maar deze kocht ik ook bij Xenos.

Het derde pakje is ingepakt met goudkleurig zijdepapier, daaromheen wederom transparante folie. En als finishing touch weer de confetti-slinger.

Alle pakjes zijn verschillend ingepakt, maar toch horen ze bij elkaar.

Pffffttt… Nu ga ik me weer drukmaken om dat laatste kadootje. Ik heb namelijk nog niet alle benodigdheden kunnen vinden. Hmm…

 

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest

Share This