Zou vandaag (dinsdag) dan toch eindelijk mijn pakketje komen? Ik weet van een vriendin in de buurt die toevallig ook een pakketje verwacht dat de bezorger nog niet geweest is. Er is nog hoop…

21:39 uur: Jaaaaaaaaa!!!! Daar issie! Als een klein kind rende ik naar de voordeur #uitpakken #swapolympics @swapjunkie

so-foto1 so-foto2-IMG_7920

21:48 uur: Ik ben helemaal blij met de swap die ik kreeg! Alleen al zo mooi ingepakt, fijne kleurtjes… En ik heb het vermoeden dat het alle tien diy-kadootjes zijn. Dat is ook een fijne bijkomstigheid: een pakketje ontvangen waar net zoveel moeite in gestoken is, als in het pakketje wat je zelf verstuurd hebt.

so-foto3-IMG_7921 so-foto4-IMG_7922

21:52 uur: Ohhhh ik ben nu lekker m’n #swapolympics aan het uitpakken! Manlief is intussen gevlucht na mijn kreten als “ohhh cool”, “ahhhh deze zijn schattig”, “whahaha die is gaaf”….. 🎁 ik ben nog maar op de helft #swapolympicsvoorgoud @swapjunkie
Ben benieuwd wie ik straks mag gaan eren met een 🏅

so-foto5-IMG_7923 so-foto6

Zijn jullie al nieuwsgierig naar de inhoud? Mijn volgers op instagram hebben al een paar sneak-peaks gehad!

Zoals je ziet op de foto’s hierboven zitten er 10 kadootjes in mijn swap. Allemaal genummerd en getagd volgens de 10 disciplines die we hebben meegekregen. Ik begin ook braaf bij nummer 1 met uitpakken en ga zo rustig het rijtje af.

Mijn reacties bij de kadootjes – jullie mogen eerst raden wat er in zit 😉

  1. Ahhh coool!!!!!! Ik wilde al heel lang iets maken met deze tekst erop, hou zo van dit soort taal-grapjes.
  2. Mmmm dit ruikt lekker, en wat zijn ze schattig!
  3. Altijd handig, oh deze is ook helemaal zelf gemaakt joh
  4. Whahahahahaha DIT IS GENIAAL
  5. Lief <3 <3 <3 en fijne kleurtjes!
  6. DOPE!
  7. netjes
  8. Ohhhh slecht! Dit ziet er lekker uit. Jammer dat ik nog niet meteen kan proeven.
  9. Even ruiken, waar zou het van gemaakt zijn?
  10. Wat een leukies!

En? Heb je al een vermoeden? Vooruit dan maar, hier de foto’s…

so-foto7-IMG_7973 so-foto8-IMG_7972 so-foto9-IMG_7974 so-foto10-IMG_7975

Ik vind werkelijk ALLES leuk!!! Dus dit is zeker de hashtag #swapolympicsvoorgoud waard!
Maar het schaaltje en het tasje vind ik toch wel de aller-allerleukste, zoals je hierboven misschien al doorhad bij het lezen van mijn eerste reacties. De chocolatefudge staat op de foto, dus kon ook eindelijk aangebroken worden… die is mmmmm verukkelijk. Manlief vind m minder, dus ik hoef m lekker niet met hem te delen. Het tasje heeft Belize ingepikt en het armbandje pronkt al aan mijn pols. De thee en de scrub ga ik in het weekend ook lekker testen en alle andere kadootjes krijgen ook een mooi plekje.

Nog even inzoomen op alle kadootjes:

 

Nogmaals: dankjewel @eveline32 voor dit geweldige pakket, een schot in de roos, douze points… ja, top! En natuurlijk ook dankjewel @swapjunkie/@susiwan voor het organiseren, ik vind het een superleuke swap om aan mee te doen, mede door de 10 disciplines die je hebt opgegeven.

PS: dit is de eerste keer dat ik een video heb geupload op mijn (nieuwe) youtube kanaal. Moet ik dit vaker doen? Duim omhoog. Hell no. Duim omlaag.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pin It on Pinterest

Share This