Welkom op kameleonknutselt.nl, wat leuk dat je er bent.
Ik ben Rianne, 36 jaar, getrouwd met Robin, moeder van de twee allerleukste meisjes van de wereld (Belize, 6 en Lausanne, 3) en gek op creatief bezig zijn. Van jongs af aan ben ik altijd wel creatief bezig. En de ene periode heb ik meer tijd om me uit te leven dan de andere.

Op instagram heb ik een account geopend waar ik al een tijdje mijn creatieve uitspattingen deel. Ik wil proberen om er wat uitgebreider over te schrijven, vandaar dat ik heb besloten om dit domein om te dopen tot een crea-bog. Ook mijn achtergrond als grafisch vormgever komt hier weer heel goed van pas!

Ik zal voornamelijk delen wat ik zelf doe en maak. Maar soms kom ik zoiets gaafs tegen, wat mij op één of andere manier inspireert, dat ik dat ook zal delen met jullie. Dat kan variëren van een museumbezoek, tot het werk van een andere crea!

Ik hoop dat ik je blij kan maken mijn creativiteit. En misschien kan ik je zelfs inspireren om ook zelf dingen te gaan maken. Het is zóóó leuk om zelf te maken! En vooral als je denkt dat je het niet kunt, of niet creatief bent: gewoon doen! Denk maar: “ik wil het dus ik kan het”. Het gaat om de bezigheid! En dat soort blogjes zal ik dus ook delen.

kameleonknutselt_rianneReacties lees ik allemaal en ik probeer ook altijd te reageren.

Heel veel leesplezier, knutselplezier en hopelijk tot snel hier!

Groetjes Rianne

Ps. Volg je me ook al op Instagram, Pinterest en Facebook?

Bewaren

Logo

kameleonknutselt_512

Het logo van Kameleon knutselt heb ik zelf ontworpen. Het is afgeleid van mijn bedrijfslogo (janeiro-design.nl).
Ik noem mijzelf een creatief kameleon – flexibel en veelzijdig – vandaar dat ik al heel lang geleden op het idee kwam om een kameleon als beeldmerk te gebruiken.

Pin It on Pinterest

Share This