Ohhh dit vind ik dus echt superspannend…

De allereerste editie van Swap Local is van strart. Afgelopen weekend zijn nog twee aanmeldingen binnengekomen. En vanavond heb ik alle deelnemers een email gestuurd met de info over hun swapmaatje. Er hebben zich 8 dames aangemeld voor deze allereerste editie van Swaplocal. Dat klinkt als weinig, maar om tijdens een gezellige avond samen uit te pakken, lijkt mij dat een prima aantal!

Omdat ik zelf geen invloed wilde hebben op de combinaties (wie wie heeft) heb ik mijn man lief aangekeken. Hij heeft de namen gehusseld en aan elkaar gekoppeld, so don’t blame me 😛 hahaha.
Maar…. omdat ik zelf de mails heb verstuurd, wéét ik toch wie wie heeft. Ik weet dus ook wie MIJ heeft… Please verklap helemaal niks over je knutsels als je mij dus hebt, afgesproken? 😉

Lees de mail die je ontvangen hebt goed door, zodat alles duidelijk is. Mocht je toch nog vragen hebben, let me know.

Tijdens het maken van jouw #swaplocal mag je uiteraard foto’s delen. Dit kan op Instagram of Facebook. Vergeet dan niet om @kameleonknutselt te taggen en gebruik #swaplocalElst . Per email mag ook natuurlijk, dan zal ik ze plaatsen! Oh, en probeer natuurlijk zo min mogelijk te verklappen over je swapmaatje, want dan gaat de verrassing eraf.

https://www.facebook.com/KameleonKnutselt/
https://www.instagram.com/kameleonknutselt
swaplocal@kameleonknutselt.nl

Als jullie foto’s delen kan ik af en toe wat leuke updates plaatsen op mijn site om het allemaal lekker spannend te houden.

Je hebt vanaf nu de 2 weken de tijd om je #swap te maken.

Zoals je eerder hebt gelezen maakt iedereen een pakketje van vier kadootjes. Je koopt, pimpt of maakt. En dan pak je de kadootjes zo mooi mogelijk in. Stop alles samen in een doos (ofzo), kaartje erbij, inpakken en je bent klaar voor de uitpakavond!

Tijd om creatief te zijn! Pinterest en Google staan vol met leuke ideetjes voor zelfgemaakte (gepersonaliseerde) cadeaus, maar ook op http://kameleonknutselt.nl/categorie/knutselen/swaps/ kun je terugblikken.

Ready? Set… Go!

Heel veel plezier bij het maken van jouw swappakketje!!!

Groetjes Rianne

Pin It on Pinterest

Share This